Slider photo

'Het is van groot belang dat politici en media van feitelijke informatie worden voorzien, zodat draagvlak ontstaat en juiste beslissingen worden genomen in het luchtvaartbeleidsproces. Deze rol van de HvA Aviation Academy is evident.' - Gerard van Haarlem, HvA -

Over ons

Luchtvaartfeiten.nl is een initiatief van de Aviation Academy van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Studenten en docenten delen kennis met politiek en publiek om te zorgen voor een discussie op basis van feiten. De feiten worden gepresenteerd in fact sheets: korte, bondige overzichten van actuele luchtvaartthema’s.

De HvA Aviation Academy verzorgt de bacheloropleiding Aviation en het Aviation Research programma. De bacheloropleiding kent een tweetal afstudeerrichtingen: Aviation Engineering en Aviation Operations. Aviation Engineering richt zich in hoofdlijnen op Flight Operations, Maintenance Repair & Overhaul en Aircraft Modifications. Aviation Operations richt zich op Aviation Logistics, Air Transport Development en Security & Technology. Het Aviation Research programma biedt excellente studenten van zowel Aviation Engineering als Aviation Operations onderzoeksmogelijkheden binnen de thema’s Maintenance, Safety, Capacity en Composites.

Eindredactie

Redactiefoto joris vlaming

drs. Joris Vlaming
Voorzitter

Redactiefoto robert jan de boer

dr. ir. Robert Jan de Boer
Lector Aviation Engineering

Redactiefoto geert boosten

drs. Geert Boosten
Lector Aviation Management

Mail de redactie

Lees onze disclaimer